Kapşonlu Bebek Hırka Nasıl örülür - 0-3 ay bebek elbise0h1 2 yas bebek hırkası tarıfı1 yas bebek hırka orneklerı1 yaş için kaç ilmekten hırka başlanır1 yaş için kapşonu bebek hırkası modeli1 yaş için tığ işi v yakalı ceket1 yaş kapşonlu bebek hırka modeli ve yapılışı1 yaş kız çocuk mont modelleri1 yasındakı kız cocuklara etek modelleri örgü12 yaş kız çocuk. Hırkamızda haraşo örgü modeli burgu modeli kullanıyoruz.


Kapsonlu Degrade Hirka Nasil Orulur Kapsonlular Hirka Hirkalar

Hırkamızın arkada bulunan motif kısmını örüyoruz önce.

Kapşonlu bebek hırka nasıl örülür. Kapüşonlu altıgen hırka modeli olarak adlandırılan bu çalışma kolay hırka örmek isteyeceklerin favorisi olacak. Koltuk hizasına gelşnce 40 ilmek bir ön 80 ilmek. Kapşon yapılışı kapşonlu hırka nasıl örülür kapşon nasıl örülür bebek kapşonlu hırka yapılışı çift taraflı Her kış olduğu gibi bu kışda uzun hırkalar çok moda ama fiyatlarıda bir o kadar pahalı.

Yani örmek isteyeceğiniz bir model önerelim. Bebek battaniyesinde el örgü hırka modellerinde yelek modellerinde kırlent modellerinde kullanmıştık. Kız ve erkek bebekleriniz için oldukça kullanışlı bir model olan bebek.

Yani kapşonlu hırka yapımı amacıyla burada tamamiyle haroşa örgü kullanıyoruz. Videolu anlatımla çok güzel bir model anlatımı hazırladık. Kapşonlu bebek hırkası nasıl örülür Kapşonlu bebek hırkası nasıl örülür 15 haroşa dişi yükseklik sayalım.

1 yaşındaki bebek hırkası kaç ilmek başlanmalı ile ilgili bağlantı resim video ve fotoğraflar. Kapüşonlu altıgen hırka modeli olarak adlandırılan bu çalışma kolay hırka örmek isteyeceklerin favorisi olacak. Hasret-cafe Yakadan Başlamalı bebek hırka.

Yine çok şirin ve kolay bebek hırkası veriyoruz. Sonra derhal yeni modelin yapılışına geçelim. Bildiğimiz motif ve bildiğimiz tekniklerle kapşonlu hırka örgü yapımı hazırladık.

Yazıda kapşonlu hırka nasıl örülür kapşonlu bebek hırkası nasıl örülür kapşonlu bebek yelekleri bebek hırka ve yelek modelleri bebek hırka 2 ters 2 duz ilmekle 10 sra lastik orulur4 cm Buyuk numaralı şişe geçilirr. 28Eyl2016 - Videodaki Malzemeleri Satın Alın. Motifli Kapşonlu Hırka Nasıl Örülür.

Kapşonlu hırka yapılışı - örgü modelleri 2009 yapılışı arka. Şimdi biraz daha değiştirerek hırka modellerinde yine kullanıyoruz. Yetişkinler için hırka nasıl örülür bunu merak edenleri o sayfamıza da göz atmalarını tavsiye ederiz.

Kapşonlu Bebek Hırkası Modelleri Örme Tarifi Videosu. Anlatımı ortalama 1 yaş civarındaki bebekler için uygun. Eğer biraz örgüden anlıyorsanız çok kolaylıkla yapabileceğiniz kapşonlu uzun hırka modeli.

Bu sayfamızda örgü bebek hırkası yapılışı ile ilgili bilgiler öğreneceğiz. Kapşonlu bebek hırkasının örnek resimdeki rengi lacivert ama siz hangi rengi kullanmak istiyorsanız ona göre bir seçim yapabilirsiniz. Haroşa örgü ayrıntılı yazılı ve Türkçe videolu anlatım amacıyla haroşa örgü nasıl örülür içeriğine muhakkak bakın.

Burada sizlere seve seve anlatacağım kapşonlu bebek hırkası anlatımlı örgü işimizde haroşa örgü kullanılıyor. Ve çocuğumuzun koltuk hizasına kadar haraşa örelim. Ancak istenirse daha küçük yaştaki.

Bakalım meleklerim kapşonlu uzun hırka modelini. Yakadan Başlamalı Bebek Hırkası Örneği - hasret-cafe. Şişimize 160 ilmek atalım.

Kapşonlu bebek hırkası yapılışı anlatımlı hırkada küçük süslemeleri de kullanıyoruz. Kapşonlu hırka modellerinden bahsedelim biraz. Şiş ile kapşonlu hırka örmek dilerseniz derhal.

70 ilmek başnanir ilk sira 1 düz 1 ters islenir arka kisimda düz işlenen ters ters işlenen düz örülür böylece 5 sira işleyin. Kolay Örgü bebek hırka modeli anlatımlı Modelin Yapılışı Yakadan krem renkli iplikle 84 ilmek başlanır dörtsıra haraşo örülür ön beden için 25 kollar için 15 arka için 25 ilmek ayrılıp her parça arasında birer ilmek bırakılıp artışlar bu 1er ilmek yanlarından yapılarak 20. Ancak istenirse daha küçük yaştaki.

Bebek hırkası nasıl örülür baştan sona anlatımı mevcutBebek hırkası örneği için haraşo dışında isterseniz. Anlatımı ortalama 1 yaş civarındaki bebekler için uygun. Örgüye yeni başlayanlarda çok rahat bir şekilde örebilirler.

Bu parçadan 2 adet hazırlayacağız ama ötekinde ilmek yeri olmayacak. Kapşonlu Bebek Hırkası Nasıl Örülür. Önden düğmeli kapşonlu çok güzel bir hırka.

Şiş örgü modellerinden haraşo örgü modeli ile yaptığımız bir hırkaKapşonlu erkek bebek hırkası yapılışı olarak hazırladık ama kız bebekler içinde örülüp kullanılabilir. Daha fazla model ve fikir için örgü bebek hırkası modelleri sayfamızı dai inceleyin lütfen. 7 nolu şiş ile 104 ilmek atarak başlayalım ve 22 lastik örelim 8sıra sonra desenimizi düz yüzde aşağıdaki şekilde döşeyelim 2ters-1düz-2ters-4düz-.

Kapşonlu Bebek Hırkası Nasıl Yapılır. Örgü hırka örnekleri ve hırka yapılışları ile ilgili sayfalarımız şimdilik bu kadar. Kapşonlu hırka modellerinden bir güzel model daha var.

Sonbahar ve kış sezonunda kapşonuda bulunan bu hırka ile bebeklerini soğuklardan koruyabilirsiniz. Bebek hırkaları yapılışı sayfalarımızdan birisinde ise kapşonlu bebek hırkası nasıl örülür bunu yine videolu anlatım şeklinde cevap bulmaya çalışmıştık. İki tavşan kulakla miniklerimiz daha sevimli olacaktır.

İstediğiniz renk düzenlerinde kullanarak örebilirsiniz. El becerisi olan hanımlar için bebek hırka modeli sunuyoruz. Omuz amacıyla 13 ilmek kalsın bize ve örgümüzü keselim.

Kalan kısımlar tığ ile tamamladığımız güzel bir hırka. Kapşonlu hırkaetiketleretiketen yeni yazılarblogcu blog. İzleyerek öğrenmek isteyenlerin yeni adresi.

Kapşon motifli arka kısımda motiften bir şerit var. Kapüşonlu Altıgen Hırka Modeli Çok fazla tığ işi bilmenize gerek kalmadan kolaylıkla yapabileceğiniz yeni bir bebek hırka modeli anlatımı ile birlikteyiz. Bugün sizlerle hediye olarak ördüğüm 2 bebek yeleğini paylaşmak istiyorum.

Kapşonlu bebek hırkası yapımı için buraya tıklayınız. Kapşonlu Altıgen Hırka Yapılışı Çok fazla tığ işi bilmenize gerek kalmadan kolaylıkla yapabileceğiniz yeni bir bebek hırka modeli anlatımı ile birlikteyiz. Yaka amacıyla her sırada 2 ilmek azaltalım.

Yakadan Başlamalı Hırka Yapılışı. Resimdeki ilmekler aklınızı.


Kapsonlu Bebek Hirkasi Nasil Orulur Erkek Bebek Hirkasi Anlatimli Knitting Crochet Cardigan Pattern Baby Knitting


Fare Disi Kapsonlu Hirka Modeli Kapsonlular Baby Knitting Patterns Kapusonlu


Kapsonlu Bebek Hirkasi Nasil Orulur Erkek Bebek Hirkasi Anlatimli Bebek Hirkasi Erkek Bebek Bebek


Sayilariyla Birlikte Tam Anlatimli Kapsonlu Bebek Hirkasi Videolu Anlatimi Orguye Yeni Baslayanlar Icin Mutlaka Izley Baby Knitting Patterns Bebek Hirkasi Orgu


Kapsonlu Bebek Hirkasi Nasil Orulur Erkek Bebek Hirkasi Anlatimli Bebek Hirkasi Kapsonlular Erkek Bebek


Kapsonlu Bebek Hirkasi Nasil Orulur Erkek Bebek Hirkasi Anlatimli Knitting Baby Cardigan Knitting Pattern Baby Knitting


Kapsonlu Bebek Hirkasi Nasil Orulur Erkek Bebek Hirkasi Anlatimli Erkek Bebek Kapsonlular Bebek


Kapsonlu Bebek Hirkasi Nasil Orulur Erkek Bebek Hirkasi Anlatimli Uzory Dlya Vyazaniya Detskih Veshej Detskij Kardigan Detskaya Odezhda


Amp Ana Sayfa Kapsonlular Baby Knitting Patterns Bebek


Kapsonlu Bebek Hirkasi Nasil Orulur Erkek Bebek Hirkasi Anlatimli Baby Knitting Patterns Kapsonlular Bebek Hirkasi


Kapsonlu Bebek Hirkasi Nasil Orulur Erkek Bebek Hirkasi Anlatimli Roupas De Trico Padroes De Sueteres Para Bebe Casaco De Trico Infantil


Kapson Yapimi Kapuson Nasil Orulur Kapuson Nasil Yapilir Orgu Baby Knitting Patterns Kapuson Orgu


Kapsonlu Bebek Hirkasi Nasil Orulur Erkek Bebek Hirkasi Anlatimli Kapsonlular Bebek Hirka


Kapsonlu Bebek Hirkasi Nasil Orulur Erkek Bebek Hirkasi Anlatimli Bebek Yelek Bebek Bebek Hirkasi


Related Posts