Kar Kelimesinin Eş Anlamlısı - Bu nedenle de kara eş anlamlısı ve. Kahve sözcüğünün eş anlamlı kelimesi kıraathane sözcüğüdür.


Zarar Nedir Ne Demek

Maliyetin elde edilen gelirden büyük olması durumunda ortaya çıkan sonuçtur.

Kar kelimesinin eş anlamlısı. Bu kelimeler birbiri yerine kullanılabilir. Taze sözcüğünün eş anlamlı kelimesini ve sözcük analizini içeriyor taze kelimesinin eş anlamlısı nedir. Bu kelimeler birbiri yerine kullanılabilir.

Karşıt eş anlamlısı olarak dilimizde pek çok sözcük bulunmaktadır. TDKya göre kar kelimesinin anlamları. A Konuk b Konut c Ev 8 Öğretmen kelimesinin eş anlamlısı nedir.

Bu kelimeyle ilgili sanalsözlükte 4 sayfa içerik bulunmaktadır. Kahve ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler aşağıdaki gibidir. Kazanç ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler aşağıdaki gibidir.

Zarar karın öz kardeşidir. Kar kelimesinin eş anlamlı sözcükleri. Kâr kelimesinin eş anlamlısı ve örnek cümle içinde kullanımı Giriş Tarihi.

Orhan pamukun bir romanı. Kar ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler aşağıdaki gibidir. Genel kelimesi pek çok farklı anlam üzerinden değişik konularda ele alınabilmektedir.

ãäkar sözcüğünün eş anlamlı kelimesini ve sözcük analizini içeriyor. Yarar ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler aşağıdaki gibidir. Kar sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler çıkar fayda getiri iş kazanç ve yarar sözcükleridir.

Kar nedir kar ne demek kar eş anlamlısı kar türkçe sözlük kar anlamı ve ingilizcesi için tıklayınız. Yarar sözcüğünün 6 adet eş anlamlısı karşılığı bulunmaktadır. A İhtiyar b Genç c Kocaman 5 Yel sözcüğünün eş anlamlısı nedir.

Bu iki kelime birbiri yerine kullanılabilir. A İhtiyar b Genç c Kocaman 5 Yel sözcüğünün eş anlamlısı nedir. Bu kelimeler birbiri yerine kullanılabilir.

Yerler iki karış kar tutmuştu. A Rüzgar b Yağmur c Kar 6 Talebe kelimesinin eş anlamlısı nedir. Zarara rızasıyla girene merhamet edilmez ve layık değildir.

Bu kelimeler birbiri yerine kullanılabilir. Anlam olarak birbirleri ile eş değer yani anlamdaş olmaları nedeniyle cümle içerisinde rahatlıkla kullanılabilirler. Kar sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler çıkar fayda getiri iş kazanç ve yarar sözcükleridir.

Kar ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler aşağıdaki gibidir. Eş anlamlısı nedir aracılığı ile eş anlamlı kelimeleri öğrenebilirsiniz. Bu kelimeler birbiri yerine kullanılabilir.

A Öğretmen b Öğrenci c İnsan 7 Misafir kelimesinin eş anlamlısı nedir. Yarar sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler avantaj çıkar fayda frrda iş ve kar sözcükleridir. Fayda kelimesinin eş anlamlısı nedir.

Kar sözcüğünün 6 adet eş anlamı karşılığı bulunmaktadır. Var kelimesinin eş anlamlısı mevcut ve olanca olarak bilinmektedir. Kara kelimesi hem günlük hayatta hem coğrafyada hem de denizcilik ve havacılıkta yaygın olarak kullanılan teknik terimler arasında yer alıyor.

Kahve kelimesinin eş anlamlısı. Gerek hukuk alanında gerek Kurban gibi ibadetlerde pay kelimesinin hem teknik olarak hem de konuşma dilinde kullanımı oldukça yaygındır. Risale-i nurdan Bir şeyin.

ãäkar kelimesinin eş anlamlı sözcükleri. A Öğretmen b Öğrenci c İnsan 7 Misafir kelimesinin eş anlamlısı nedir. Kar sözcüğünün 6 adet eş anlamlısı karşılığı bulunmaktadır.

TDKya göre kış kelimesinin anlamları. Medeni kelimesi amaca göre Türkçede pek çok farklı şekilde kullanılabilmektedir. Bu kelimeler cümle içerisinde var kelimesi yerine kullanıldığında cümlede hiçbir anlatım bozukluğu.

Kar sözcüğünün eş anlamlısı nedir. Aynı zamanda kenar kelimesinin eş anlamlısı da yine geniş bir yelpazede kullanılan önemli. A Konuk b Konut c Ev 8 Öğretmen kelimesinin eş anlamlısı nedir.

Kazanç sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler çıkar getiri ve kar sözcükleridir. Fayda ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler aşağıdaki gibidir. Kazanç sözcüğünün 3 adet eş anlamlısı karşılığı bulunmaktadır.

- taze eş anlamı eş seslisi ve dahası Aranacak kelime. ãäkar sözcüğünün eş anlamlısı nedir. 23102021 0955 Son Güncelleme.

23102021 0955 Kâr eş anlamlısı nedir. Buna ek olarak zaman kelimesinin bir diğer eş anlamlısı ise Dönem olarak geçiyor. Fayda kelimesinin eş anlamlısı nedir 5 adet karşılığı bulunmaktadır.

Fayda sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler avantaj çıkar iş kar ve yarar sözcükleridir. Atmosferdeki su buharının yoğunlaşmasıyla oluşan ve yeryüzüne beyaz ve hafif billurlar biçiminde donarak düşen su buharı. Kısacası zaman dönem ve vakit kelimeleri birbirlerinin yerine kullanılabilir.

Zarar sermayede veya kârdaki azalmayı gösterir. Kahve kelimesinin eş anlamlısı 1 adet karşılığı bulunmaktadır. A Rüzgar b Yağmur c Kar 6 Talebe kelimesinin eş anlamlısı nedir.

Bu doğrultuda TDKya göre medeni kelimesinin ayrıca bir eş anlamlısı. Vesika eş anlamlısı eş anlamlı kelimeler sözlüğü sitemizde tüm eş anlamlı yakın anlamı ve zıt anlamlısı kelimelerin cevaplarını bulabilir ve arama bölümünden istediğiniz cevaplara ulaşabilirsiniz. Sanalsözlükte kar kelimesiyle ilgili ne demişler.

Kuzey yarım kürede 22 Aralık-21 Mart tarihleri arasındaki zaman dilimi sonbaharla ilkbahar arasındaki soğuk mevsim. Bu sebeple de pay eş anlamlısı hem ilgili. İş Fayda Yarar kapuz kara kar kelimesi nasıl okunur.


Kar Zit Anlamlisi Nedir Karin Zit Anlami Olan Kelimeler


Kar Kelimesinin Sestesi Nedir Eodev Com


Sestes Kelimeler Aciklama Ppt Video Online Indir


Kar Kusu Kelimesinin Es Anlamlisi Nedir Anlami Ve Ornek Cumleler


Kar Nedir Kar Ne Demektir Anlami Es Ve Zit Anlamlisi Ingilizcesi Ve Hakkinda Bilgi Ne Nedir Vikipedi


Tamir Es Anlamlisi Nedir Tamir Kelimesinin Es Anlami Olan Sozcukler En Son Haberler Milliyet


Kar Kelimesinin Es Anlamlisi Nedir Anlami Ve Ornek Cumleler


Kar Es Anlami Es Anlamli Kelimeler


Kar Nedir Ne Demek


Kar Es Anlamlisi Nedir Kar Kelimesinin Es Anlamlisi Ve Ornek Cumle Icinde Kullanimi Son Dakika Egitim Haberleri


En Hizli Kilavuz Kelimesinin Es Anlamlisi Nedir


Saykal Kar Kelimesinin Es Anlamlisi Nedir Anlami Ve Ornek Cumleler


Olay Kelimesinin Es Anlamlisi Nedir Son Dakika Haberleri Internet


Zit Anlamli Kelimeler Kelime Sozlugu Ve Tablosu


Related Posts