Kazaktan Kedi Yatağı Yapımı - Eski Kazaktan Köpek Yatağı Yapımı. Society Culture Website.


Pin On Diy Home

Kedi Köpek Yatağı Yapımı Evcil hayvan sahibi olanlar için hazırladığımız bu makalenin sizleri çok sevindireceğine eminiz.

Kazaktan kedi yatağı yapımı. Malzemeleri hazırladıktan sonra kazağın içine minderi geçirin ve kenarlarını dikin. Biliyorum çok uygun değil renkleri. Kedinin hangi yataktan hoşlandığını anlamak için farklı ürünleri denemeli ve onu alıştırmaya çalışmalısınız.

Bazı köpekler boyunlarına destek veren simit şeklindeki minderleri yataklarda tercih eder. Bu eski basit ve sade kazak bir iki ufak dokunuşla nasıl da şık hırkaya dönüşüyor şaşıracaksınız. Eski kazantan kedi yatağı yapımı da iyi bir fikir olabilir.

Kediniz için eski bir kazağınızı içine sünger doldurulacak şekilde kollarından ve yakasından dikerek minder yapabilirsiniz. Pinetrestde kim ne yapmış kim ne tasarlamış diye gezinirken bir de baktım ki çok sevdiğimiz dostlarımız için muhteşem yataklar tasarlamışlar. Kedilerinize veya köpeklerinize kendi ellerinizle rahat bir yatak yapmanız için sizlere dört tane kolay ve sıradışı yatak modelleri göstereceğiz.

10 zincir çektikten sonra zinciri birleştirin. Kedi yatağı seçmenin onun için en iyi olan modeli bulmanın yolu ise deneme yanılmadan geçer. Benzer malzemeleri kullanarak el yapımı kedi oyuncakları da yapabilirsiniz.

Kedi yatağı çeşitlerinden en tercih edilenler arasında simit yatak polarlı kedi yuvası minder kedi yatağı pelüş kalorifer askılı kedi yatağı çeşitleri yer alıyor. Eskimiş bir kazağınız varsa onu atmak yerine kedi ya da köpeğinize konforlu bir yatak yapabilirsiniz. Bir kazak bir minder biraz elyaf ve dikiş malzemelerine ihtiyacınız olacak.

Kedi yatağı cama yapışan şekildeyse veya askılı kedi yatağı kullanılıyorsa ürünün kediyi taşıyabileceğinden emin olunmalı. Elimden geldiğince her aşamasını ayrıntılı fotoğrafladım. İnşallah bugün sahibine ulaşacak.

Kazaktan Köpek Yatağı Yapımı. Eski kazaktan kedi yatağı yapımı eski kazaktan hırka yapabilirsiniz. O halde hadi bakalım kolları sıvayın ve hemen bu şahane el yapımı projenin başlangıç aşamasına geçelim.

Hazır bir kedi yatağı almak yerine sevimli kedinizin yatağını bizzat kendiniz yapmak ister misiniz. Farfin - 19 Ekim 2010. Tığ İle Kedi Yatağı Yapımı.

Download Lagu Evde Kartondan Kedi Evi Yapm Kolay 658 MB MP3 secara gratis di situs ini dan jelajah lagu Evde Kartondan Kedi Evi Yapm Kolay 658 MB lainnya tanpa batas Mp3 Download hanya di Metrolagu. Bugün de tahmini doğumgünü ve ona da pasta yapacağızPATİLİ ÇOCUKLARIMIZ KİMLERLeo Tekir Erkek ilk kedimi. Eski kazaktan battaniye eski kazaktan paspas eski kazaktan çanta gibi birçok projede kullanabilirsiniz.

Kedinin yatağı sevip sevmediğini anlamak için deneme sırasında yatağın yerini değiştirmek öneriler. Kedi yatağı gibi yardımcılarla konfor ve aitlik hissi pekişen kediler agresif ve mutsuz olmuyor aksine daha keyifli ve mutlu oluyor. Leoya doğumgünü hediyesi kedi yatağı yapıyoruz.

Eski kazaktan şık hırkaya. 7824 likes 109 talking about this. Eski kazaktan müthiş bir geri dönüşüm yapıyoruz.

Malzemeler eski bir tişört veya kazakiğne-iplik-makaselyafkurdeleyastık ve k. Dayanamayıp ben de yapayım bundan dedim. Kedi yatağı ahşap hasır plastik gibi iskelet bulundurabiliyor ancak muhakkak yatak üstünde yumuşak bir minderin yer alması gerekiyor.

Bilgisayar Monitörlerinden Yapılan El Yapımı Kedi Yatakları. Mini mini bir kus 01 Nisan 2016 2 Yorum. Eski bilgisayar monitörlerinizi atmak yerine kedileriniz için mükemmel el yapımı kedi yatakları yapabilir kedilerinizin kendisini güvende hissedeceği güzel bir yatağa imza atabilirsiniz.

Eski t-shirt ve kazaklarla kedi ve köpeğinize muhteşem yataklar yapabilirsiniz. Aynı parçadan iki tane yaparak kenarlarından diktikten sonra kenar kısımlarını yapmak için kenarından dizin. Kedi Ürünleri ve Malzemeleri.

Fakat şimdiki DIY projemiz. Başını koyacağı kısma ayrı bir yastık yapmanız da onun rahatına yardımcı olabiliyor. AMa bir anda yapmaya karar verdim.

Şu dakikaya kadar büyük bir olasılıkla hep kendinize el yapımı hediyeler yaptınız. Eski kazaktan panduf yapımını deneyebilirsiniz. Aygen - 04 Mart 2009.

Kazaktan köpek yatağı yapımı. Kedi Yatağı Yapalım Anlatımlı Bende yaklaşık 15 ay önce yaptım. İlk olarak orta kısmını hazırlayın.

Eski kazaktan yelek yapımı. Herkesin evinde giyilmeyen belki de modası geçmiş eski kazakları vardır. Kedilerinizi Kışın Soğuktan Koruyacak El Yapımı Kedi.

Kedi-köpek yatağı nasıl dikilir. Ve ne varsa onunla yaptım. Köpeğinize güzel bir yatak yapmak için elinizde yeterli malzeme yoksa işinizi kolaylaştıracak pratik bir önerimiz var.

Çok nadiren bazı kediler yumuşak yerlerde yatmayı tercih etmeyerek sadece iskelet üzerinde uyumayı. Üst kısmını bir çift bir tek sıra halinde yaparak büyük bir yuvarlak elde edin.


Kazaktan Kedi Yatagi Yapimi Puf Kedi Yatagi Yapimi Kedi Yatagi Modelleri Youtube Kedi Kopek Yatagi Kopek


Eski Kazaktan Kedi Kopek Yatagi Yapimi Diy Pet Bed Old Sweater Pet Bed


Tshirt Bed With Images Diy Cat Bed Diy Pet Bed Diy Stuffed Animals


Kazaktan Kedi Yatagi Yapimi Evcil Hayvan Urunleri Kedi Kedi Evi


Eski Kazaktan Kopek Yatagi Yapimi Kendinyap Diy Geridonusum Geridon Pets Diy Pet Bed Diy Dog Stuff Diy Dog Bed


6 Adet Evcil Hayvan Yatagi Yapimi Fikri Evcil Hayvanlar Hayvan Evcil Hayvan Yataklari


Eski Kazaktan Kopek Yatagi Diy Pet Bed Pet Bed Old Sweater


6 Adet Evcil Hayvan Yatagi Yapimi Fikri Diy Cat Tent Cat Tent Diy Dog Stuff


Eski Kazakla Kedi Yatagi Diy Pet Bed Diy Cat Bed Diy Dog Stuff


Eski Kazaktan Hayvan Yatagi Hayvan Yatak Yapimi Kedi


Kazaktan Evcil Hayvan Yatagi Yapimi Evcil Hayvanlar Hayvan Kedi


Sweatshirtten Kedi Yatagi Yapimi Kolay Ve Kullanisli Kedi Evcil Hayvanlar Hayvanlar


Evde Kendin Yap Diy Pet Bed Diy Cat Bed Diy Dog Bed


6 Adet Evcil Hayvan Yatagi Yapimi Fikri Diy Pet Bed Couch Pet Bed Diy Dog Bed


Related Posts