Kedi Göz Eyeliner - Ne zaman bir makyaj uzmanına rastlasak ilk ve en çok sorduğumuz soru Kedigözü veya diğer adıyla Kuyruklu göz çizgisini nasıl bu kadar muntazam yapıyorsunuz oluyor. Elite Beyaz Göz Kalemi 205 Waterproof Lazer Kalemi.


How To Apply A Cat Eye Depending On Your Eye Shape Makeup Com Eye Shape Makeup Almond Eye Makeup Cat Eye Makeup Tutorial

Göz çevrenizi bir tuval gibi düşünün o yüzden olabildiğince gergin ve düz olmasında fayda vardır.

Kedi göz eyeliner. Posted by ysmn 02 Mayıs 2011. Bende baya bir akan kalemlerle uğraştıktan sonra niveanın asansörlü gz kalemini aldımkalıcı dediğinde onu veriyorlar zaten. 14400 TL 7199 TL 50.

Göz kapaklarına önce nude tonlarda göz farı uygulayarak göz makyajının uzun süre kalıcı olmasını sağlayabilirsin. Kızlar watsonslarda emily diye bir marka var tam da aradığınız kalem odur üstelik 2 lira gibi bir şeydi sanırım Posted by mısra ezzzgi 02 Mayıs 2011. Made by Expert Lash Tech Chemist.

Siyah göz kalemi. New Well Ultra Black Eyeliner Pen 8680097213327. Eyeliner önerileri arasında ilk sırada yer alan Lancome eyeliner ile kedi bakışlara sahip olabilirsiniz.

Vogueun makyaj sanatçısı Celia Burton ise belgeselden ilhamla Audrey Hepburnün ikonikleşen kedi göz makyajını nasıl uygulayacağınızı adım adım anlatıyor. Göz şeklinizi de düşünerek likit eyelinerla kuyruğu bitireceğiniz. 2490 TL 1990 TL 20 12 barışparfümeri 100.

3600 TL 18 TL. EMİLY KALEM NO101 2 ADET. Şanslısın çünkü neredeyse tüm eyeliner stilleri bu göz tipine yakışacak.

Ad With 6 Superior Micro-Magnet Technology Our Lashes Wont Let You Down. Veya daha hafif ve incelikli bir etki isterseniz likit aydınlatıcıdan birkaç damlayı nemlendiriciniz ile karıştırabilir ve daha doğal ve çekici bir görünüm. Kendi göz şekline en uygun eyeliner stilini keşfetmeye hazır mısın.

Göz uygulamaları arasında şüphesiz Eyeliner uygulaması ve ustalaşması en zorudur. Farmasi Deep Look Ince Uçlu Eyeliner 45 G 4lü Set. Golden Rose Metals Metalik Göz Kalemi.

Badem gözler için eyeliner. Firketenin açık uç tarafı esas alınmalıdır. 975 TL 4 ErkulParfümeri 100.

Esterel Mavi Gri Eyeliner Göz Makyaj Kalemi Akmaz Su Geçirmez. Daha kontrollü uygulama için gözlerinizi tutun. Fakat daha da profesyonellik gerektiren modeller sıvı eyeliner modelleridir.

Kedi gözü eyeliner hiçbir zaman modası ve trendi geçmeyecek olan kedi gözü makyajı etkileyici bakışların vazgeçilmezidir. Düz eyelinerı bir kenara bırakıp gözlerinde sanatı yaşatmak isteyenler ters eyelinerı çok beğendi. BEE BEAULİS Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner.

Ad High-Performing Makeup Brushes Richly Pigmented Shades And Flawless Formulas. Flormar ultra black eyeliner. Posted by kedi 02 Mayıs 2011.

Buğulu göz makyajı için mutlaka kolay yayılabilen kremsi yapıdaki göz kalemlerini kullanmalısın. Eyeliner nasıl sürülür sorusunun cevabı burada. Eyeliner sürmenin bir diğer kolay yolu eyeliner ucuyla göz kapağınıza bir şerit halinde noktalar çizmek ve daha sonra bu noktaları birleştirmektir.

Simli eyeliner kullanacağınız günlerde bir far bazı ile gün boyu. Jel göz kalemi ilk başta korkutucu görünebilir ancak doğru formül aletler ve küçük bir uygulama göz önüne alındığında mükemmel kedi gözü için en iyi yoldur. LOréal Paris Infallible Gel Crayon Eyeliner serisini bu göz makyajı için.

Urban Decay Perversion Waterproof Fine-Point Eyeliner. 1500 TL 950 TL 37 3 KIVILCIM-PARFÜMERİ 100. Ve unutmayın göz kalemi renk seçiminiz ile görünümünüzü mükemmelleştirebilirsiniz.

Long-Lasting Water-Proof Wind-Proof. Bir kedi gözü görüntüsü yakalamak istiyorsanız kalın ve uzun bir kuyruk sizi bu görüntüye ulaştırabilir. İşaret ya da orta.

Fox Eye Makyajı için 3 İpucu. Keskin bir kedi gözü istiyorsanız sıvı eyeliner kullanmanızda fayda var. 4999 TL 26 TL.

Gel eyeliner çeşitlerini kapağı kapalı şekilde ve kutusunu ters çevirerek saklarsanız ürünün kurumasına ya da sertleşmesine engel olabilirsiniz. Bu eyeliner yumuşak ucuyla kirpik hattı boyunca tek hamleyle yoğun bir çizgi çekmenize imkan verir. Işıltılı bir cilt için likit aydınlatıcıdan birkaç damlayı likit fondöteniniz ile karıştırıp cildinize uygulayabilirsiniz.

Farmasi Siyah Dipliner - Deeplook 45 g. Long-Lasting Water-Proof Wind-Proof. Böylece göz kalemin kolayca dağıtarak buğulu görünüm yaratabilirsin.

İşin bir diğer püf noktası ise gözünüzü daha kısık ve küçük gösterebileceği için göz alt kenarlarınıza bir işlem. Bizim favorimizse klasik kedi bakışlar. Eyelinerı gözlerinizin orta noktasında kalınlaştırarak daha yuvarlak bir göz görüntüsü elde etmeyi de tercih edebilirsiniz.

Kedi makyajı yaparken kullanacağınız firkete düzgün kuyruklar oluşturmanızı sağlayacaktır. 4999 TL 1969 TL. Eyeliner göz kapağı çizgisi üzerine çekilen ve gözleri daha çekik gösteren böylece daha çekici ve dinç bir bakış etkisi yaratan bir unsurdur.

Receive Complimentary Samples And Free Shipping On All Orders. Alix Avien Kajal Göz Kalemi Siyah KAJAL. Eğik bir fırça Elf veya Smashbox versiyonlarını deneyin ince bir çizgi.

Vazgeçilmez makyaj ürünleri içinde olan eyeliner göz şeklini belirginleştirmesi ve hatta daha da güzelleştirmesi sebebiyle birçok kadının gözdesiKuyruklu kuyruksuz kalın ya da ince biroldukça farklı şekillerde uygulanabilen eyeliner. Ad With 6 Superior Micro-Magnet Technology Our Lashes Wont Let You Down. Yeni nesil güzellik ikonlarının son dönemdeki gözdesi olan Fox Eye tekniği badem göz şeklini vurguluyor daha.

Eyeliner uygulamak için ilk önce doğru bazı elde ederek makyaja başlamalısın. Ama bununla beraber kuyruklu Eyeliner yaratmak için de en uygun ürün kalem yerine Eyelinerdır. İçindekiler1 1Dramatik Kedi Gözlü Noktalı Eyeliner2 2Noktalı Eyeliner ile Pembe Kedi Gözü3 3Noktalı Beyaz Eyeliner4 4Noktalı Eyeliner ile Dolgulu Kanatlar5 5Pembe Renkli Stil6 6Dumanlı Göz Makyajı ile Beyaz Noktalı Eyeliner7 7Noktalı Eyeliner ile Eskitme Renkli Kirpikler8 8Toprak Kahverengi Renkli Noktalı Eyeliner9 9Noktalı Eyelinerli Karakuğu Tüylü Kirpikler10 10.

Böylelikle iki göz için simetrik kuyruklar oluşturulur. FARMASİ Farmasi 1301365 Göz Farı 3lü Paleti 05 Vintage Season. Ters eyeliner modası başlamadan önce ince kedi göz ve grafik eyeliner gibi çeşitleri vardı.

Flormar Ultra İnce Göz Kalemi Ultra Thin Eyeliner 8690604478491. Made by Expert Lash Tech Chemist. Likit eyelinerını ince bir biçimde gözlerinin iç köşelerinden itibaren çekmeye başla dış köşelere.

Çekici bakışların imza makyajı kuyruklu eyeliner yerini daha güncel ve daha gizemli bir görünüme bıraktı. Kedi gözü makyajı ya da dramatik göz makyajları için ideal olan bu eyelinerları ustalıkla kullanmak gerekir. Biz far bazı olarak Maybelline New York Color Tattoo nude renklerini tercih ediyoruz.

Önemli olan ne kadar kirpik dibine uyguladığınız ve doğru şekil verdiğinizdir. FARMASİ Farmasi 9700735 Kalem İnk Liner Eyeliner Göz Kalemi. Önce bir renk seçin - jet siyahı parlak gümüş ve daha fazlası için en iyi formüller - daha sonra bir fırça seçin.

Kuyruklu kedi göz görünümünü en güzel tamamlayan şey göz alıcı bir cilttir. 6490 TL 1790 TL. Kedi gözü makyajı göz kalemi eyeliner ya da farlar yapılabilir.

4990 TL 2453 TL. Son zamanlarda ise ters eyeliner modası trend oldu. Doğru noktayı belirlemek için likit eyeliner kullanın Eyelinerı tam karşıya bakarak ve çenenizi biraz aşağı indirerek sürün.

Genellikle eyeliner ile yapılan kedi gözü makyajını bugün sana tek bir göz kalemiyle nasıl yapacağını anlatacağız. Açık ucu göz bitimine. Kedi Gözler Için Eyeliner Uygulaması kadinca 18690 izlenme 0345 Dört Adet Yeni Eyeliner Makyaj Uygulaması kadinca 12119 izlenme 0508 Kedi Gözler Için Eyeliner Uygulaması - Kadınca kadinca 16390 izlenme 0508 Kedi Gözler Için Eyeliner Uygulama - Kadınca kadinca 9917 izlenme 0640 Kedi Göz Makyajı Nasıl Yapılır kadinca 5.


How To Apply A Cat Eye Depending On Your Eye Shape Makeup Com Cat Eye Makeup Eye Makeup Eye Makeup Tips


The Cat S Meow 3 Creative Cat Eye Looks To Try Makeup Eyeliner Artistry Makeup Eye Makeup


Cat Eye Bump Up Cat Eyeliner Makeup Cat Eyeliner Tutorial


Extraordinary Makeup Hacks That Every Girl Should Know Cat Eye Makeup Tutorial Cat Eye Makeup Perfect Cat Eye


Beauty Health 101 On Twitter Cat Eye Makeup Cat Eye Makeup Tutorial Dramatic Eye Makeup


How To Apply A Cat Eye Depending On Your Eye Shape Makeup Com Hooded Eye Makeup Perfect Cat Eye Eye Makeup


How To Create A Simple Cat Eye Look Using Pencil Eyeliner Jessoshii Cat Eye Tutorial Pencil Eyeliner Cat Eye Makeup


Reverse Cat Eye Cat Eye Eyeliner Tutorial Cat Eye Eyeliner Cat Eyeliner Tutorial


Find Your Inspiration Learn It Shop It Preen Me Eye Makeup Cat Eye Tutorial Perfect Cat Eye


Cat Eyes Cat Eye Eyeliner Eye Makeup Perfect Cat Eye


Cat Eyes Cat Eye Makeup Tutorial Cat Eye Makeup Makeup


Style By Cat Lashes Liner Asian Eye Makeup Cat Eye Makeup Dramatic Eye Makeup


Classic Cat Eye With Gel Eyeliner Natural Eye Makeup Eye Makeup Eye Make Up


How To Gel Cat Eyeliner Hindash Cat Eyeliner Cat Eye Makeup Tutorial Eyeliner


Related Posts