Kedi Evi Yapımı Leğen - Öncelikle leğenlerden birini kenarından bir kediye kapı olacak şekilde kesiyoruz. 2 adet leğen istenilen boy Bir paket plastik kelepçe.


Legenden Kedi Evi Yapimi Hem Altin Patiler Dernegi Facebook

Leğenden Kedi Evi.

Kedi evi yapımı leğen. Kedi kapısı açtığınız. Twitterda Paylaş Facebookta Paylaş Pinterestte Paylaş. Kedi evi yapmak için zorlu kış günlerini beklemeyin.

Bu videoda pratik kedi evi yuvası yapımını anlatıyoruz. Öncelikle leğenlerden birine minik bir kedi kapısı açın. Kedi Evi Çeşitleri Evcil kediler için dizayn edilen oyun alanları arasında yer alan ve oyunbazların sevdiği ürünlerden biri bütünleşik tırmalamalı aksesuarı bulunan evler oluyor.

İlk önce topladığınız gazete kâğıtlarını bir leğenin içine ince bir şekilde keserek yerleştirmelisiniz. Güzel sevimli kedilerimizi unutmadık tabi ki. Evet eminiz ki sizde dışarıdaki sevimli dostlarımız için sığınacakları sıcacık bir ev yapmaya an itibari ile karar verdiniz.

İlk olarak tercihen kalın ve güçlü bir karton koli kutularından tedarik etmeniz gerekli. Hemen hepimizin evlerinde bulunan leğenlerle son derece basit bir kedi evi hazırlayabilmeniz mümkün. Yada yakınınız da bir market var ise buradan oluklu karton isteyebilirizOluklu karton ile yapılan bir sürü çalışma var.

Oluklu karton ile yapılan çalışmalar çok maliyetli olmuyor. Ve hayatımı değiştirdi diyebilirim. Bolca gazete kâğıdı deterjan leğen karbonat ve bulaşık eldivenidir.

Evcilik TV kanalımızda kız çocuklarımızın en sevdiği oyuncaklar Barbie Frozen Anne ve Elsa Pamuk Prenses Külkedisi Rapunzel Ariel. Ama sokakta yaşayan canlıları koruyacak yuvalar yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Pratik Kedi Evi Yapımı.

Kedi evi yapımı soğuğun etkisini gösterdiği kış günlerinde kediseveler tarafından en çok araştırılan konulardan biriSizin de dışarıdaki kedileri de en az evinizi paylaştığınız minik dostunuz kadar çok sevdiğinizi biliyoruz. Kedi evi de bugüne kadar hiç yapmadım eli çok kırık bir insan sayılmam bütçem dar ve dahası kendimi sıkıp alabileceğim veya yapabileceğim bir kedi evinin sokağımızdaki ömrünün ne olacağını kestiremiyorum. Bugün pek çoğumuzun atık olarak ayırdığı karton kutuları eğlenceli kedi evlerine dönüştürüyoruz.

2 adet leğeni fotoğraflardaki gibi üst üste ekliyoruz. 1539 Hiç yorum yok. 23 Eylül 2020 Çarşamba.

Evde kedi evi yapımı için sadece birkaç temel malzeme kullanmanız yeterli olacaktır. Kış aylarında bize daha çok ihtiyaç duyar hale gelen kedileri evlerimize alamasak da dışarıda onlara sıcak bir yuva verebilmek çok önemli. Tırmalamalı alan için özel halatlar tercih ediliyor.

Karton Koliden Kedi Evi Yapımı Malzemeleri Hazırlıyoruz. Kedi evi yapımı için gerekli olan malzemeler yapacağınız kedi evine göre değişkenlik gösterse de ana malzemeler olan karton muşamba ve leğen ile çok basit bir şekilde kedi evleri yapabilirsiniz. Kedi yuvası yapmak için kullanılan malzemelerin başında karton kutular geliyor.

İşte kedi evi yapımı için kullanabileceğiniz fikirler. Bunu E-postayla Gönder BlogThis. Bildiğiniz gibi havaların giderek soğuduğu bu günlerde sokak.

öncesinde kötü bir insandım. Hem sokak kedicikleri için hem evimizdeki kediciklerimiz için çok basit bir yuva yapımı. Bizim kediler de üşümüş bu evlerden nasıl yaparız derseniz şöyle.

Gazete kâğıtlarından kedi kumu yapmak için gerekli olan malzemeler. Yani bir acemi cadıda konu dışı. En sevilen çizgi film karakterlerinden Barbie Keni akşam yemeğine Barbie Rüya Evine davet ediyor.

Bu kedi evini oldu. Sokaktaki minik dostlarımızı gece soğuktan korumak için kullanabileceğiniz kartondan kedi yuvası yapımı ise en az onun kadar kolay. Bu videoda Barbienin tüm hazırlıkları mutfak yemek odası ve akşam yemeğine Kenin gelmesi şahane ziyafet hepsi bir arada tek videoda.

Basit köpek ve kedi evi yapımı önerilerini hayata. 2 adet leğen Yapıştırıcı tercihen silikon 1 adet bıçak ve biraz kumaş. Sokak kedileri için pratik kedi evi yapımı gayet basit bir mantığa dayanıyor ve sınırları sizin hayal gücünüze bağlı olarak değişiyorBen sadece belli başlı yapım tekniklerinden bahsedeceğim ama bu iş için temel işlevi anladığınız takdirde çok daha işlevsel olanları yapmanız mümkün.

Leğen ile kedi evi yapımı. Kedi evi kedi evi yapımı. Palet tahtaları geri dönüşümlü paletler kullanarak bu dekoratif verandalı güzel görünümlü ahşap kedi evini nasıl yaptığımı göstereceğim.

Bu aşamada hemen ufak bir hatırlatma yapmalım bu iş sandığınız kadar uzun sürmeyecek üstelik bu tarz işlere elinizin yatkın olmasına da gerek yok. Arkadaşlarımın gittikleri şehirlerde paylaştıkları fotoğrafları gördükçe buhrandan buhrana koştuğum zamanlarda hayatıma dahil oldu benim artiz kızım. Kullanmadığınız sıcak tutan bir kazak.

Kendi imkanlarınızla kedi evi yapabilmeniz için ufkunuzu açacak birkaç örneği sizlerle paylaşmak istiyoruz. Çünkü yazımızda anlatımını yaptığımız kedi ve köpek evi yapımı son derece pratik. Sevimli dostlarımız kedileri özellikle kış aylarında üşümekten kurtaran âdeta barınma ihtiyaçlarına bir küçük dost eli uzatan kedi evi yapımı zannedildiği gibi hiç de zor değil.

Bu konuda araştırmalar yaptım ve kedi evleri yapmak veya temin etmek için güzel bir kaç fikir veveya yer buldum. Kediler için sıcak bir yuvaya dönüşen kedi evlerini ister kartondan ister atık malzemelerden ister ahşaptan yapmak mümkün. Kedi yuvası yapmak için çok fazla sayıda malzeme kullanmamız daha ya da saatlerce uğraş vermenize hiç gerek yok.

Sonrasında kâğıtları küçük boyutlara ayırarak parçalayın. Neredeyse her evde bulunan basit malzemeleri kullanarak dakikalar içerisinde harika bir kedi evi hazırlayabilirsiniz. Karton Kutu veya Koli.

Soğuklar ve yağışlar yüzünü yavaş yavaş gösterdikçe sokakta yaşayan kedi ve köpekler için de zor bir dönem başlıyor. Soğuk havalara kapımıza dayanmışken minik dostlarımızı bu hava koşullarıdan korumanın en güzel yolu kedi evi veya kedi yuvası inşa etmekKolay Kedi Evini Yapımı için ihtiyacımız olacak malzemeler. Kartondan Kedi Ev Yapma.

Leğen ile Kedi Evi Yapımı. Çoğunlukla ahşap metal ve kumaş bölümleri bulunan bu evlerin kaliteli ham maddeler kullanılanları uzun süre dayanım gösteriyor. Onları da düşündük ve bir kedi evi yapımından bahsedelim istedikYeni bir eşya aldıysanız onun kartonunu kullanabiliriz.

Mini matkap elektrikli tonavida Yapılışı.


Kedi Evi Yapimi Youtube


Legen Kedi Evi Yesilist Herkes Icin Yesil


Camasir Legeninden Kedi Barinagi Nasil Yapilir Gule Gule Oturun 25 Bolum Youtube


Legenden Kedi Evi Yapimi Hem Altin Patiler Dernegi Facebook


Kartondan Ve Legenden Kedi Yuvasi Nasil Yapilir Petsepette


Kedi Evi Yapimi Legen Mobilya Dekorasyon


Legen Ile Kedi Evi Yapimi Youtube


Kartondan Ve Legenden Kedi Yuvasi Nasil Yapilir Petsepette


Kedi Evi Yapiyoruz


Kedi Evi Yapiyoruz Kerim Bey In Kedi Evi Full Manzarali


Kedi Evi Yapimi 10 Liraya Kendin Yap Diy Youtube


Kedi Evi Nasil Yapilir Gezengiller Sizin Icin Anlatiyor


Kedi Evi Yapimi Legen Evcil Hayvan Blog


Kartondan Ve Legenden Kedi Yuvasi Nasil Yapilir Petsepette


Related Posts