Kara Gözlerinden Bir Damla Yaş Düşünce Akor - Create and get 5 IQ. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Hüzün keder yüreğime yaslanır.


Gitar Akorlari Photos Facebook

Bir damla gözyaşın yeter.

Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce akor. Kara gözlerinden bir damla yaş. One of tear from you is enough. Gh Chm B Bir damla gozyasin yeter Fhm Sen üzülme gülüm Gh Chm Gamzende güllerin biter Fhm Yollarıma Gh Chm Taş koysalar da döneceğim Fhm Gozlerinden Gh Chm Yaşlarını sileceğim Rastgele.

Cm B G Cm B. Can Bonomo - Hikayem Bitmedi. Dont be sad my sweetheart.

Sen üzülmegülüm Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır. Cm B G Cm B. When a tear drops from the sky at night.

Hüzün keder yüreğime yaslanır. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. SEN AĞLAMA AKOR.

Bu içerik için hata bildir. A AAY_YA AAY Ritim 8 Zaman. Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır.

Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce. Duyduğunuz en güzel akorlar mı. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Hüzün keder yüreğime yaslanır Sen ağlama Bir damla göz yaşın yeter Sen üzülme gülüm mmm Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Hüzün keder yüreğime yaslanır Sen ağlama Bir damla göz yaşın yeter Sen üzülme gülüm Gamzende güllerin biter.

Cm B G Cm B. Dm A7 F Gm. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce.

Am G E Am G Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce F C E Güzel yüzün yanakların ıslanır Am G E Am G Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce. Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter. When a tear drops from your black eyes.

Cm B G Cm B. Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce. Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Hüzün keder yüreğime yaslanır Sen.

Verse 1 Cm B G Cm B Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Güzel yüzün yanakların ıslanır Cm B G Cm B Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Hüzün keder yüreğime yaslanır Fm G Cm Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter B Fm G. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce.

Birşeyler kulağa ters mi geliyor. Cm B6 G Cdim7 Cm Bsus2 Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Cdim7 G Güzel yüzün yanakların ıslanır Cm B6 G Cdim7 Cm Bsus2 Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Cdim7 G Hüzün keder yüreğime yaslanır Fm G Cdim7 Cm Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter Bsus2 Fm G Cdim7 G Sen üzül me gülüüüüüüüm Cm B G Cdim7 Cm B Gece. Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır.

Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce. Hüzün keder yüreğime yaslanır.

There is no strumming pattern for this song yet. Güzel yüzün yanakların ıslanır. Badem Sen Ağlama Akor Tab Akor Tab.

Kara gözlerinden bir damla yaş. Cm B G Cm B Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Güzel yüzün yanakların ıslanır Cm B G Cm B Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Hüzün keder yüreğime yaslanır Fm G Cm Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter B Fm G Sen üzülme gülüm Cm B G. Badem En Son Eklenenler.

Cm B G Cm B Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Güzel yüzün yanakların ıslanır Cm B G Cm B Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Hüzün keder yüreğime yaslanır Fm G Cm Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter B Fm G Sen üzülme gülüm Cm B G Cm B Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Hüzün keder yüreğime yaslanır Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter Sen üzülme gülüm gamzende güllerin biter Yollarıma taş koysalar döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim. Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter.

Sen ağlama Bir damla göz yaşın yeter Sen üzülme gülüm mmm Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce. Bir damla gözyaşın yeter. Ala Gözlerini Sevdiğim Dilber Badem.

Sen üzülme gülüm gamzende güllerin biter. Güzel yüzün yanakların ıslanır. Badem Sen Ağlama.

Dm C A Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A F A Güzel yüzün yanakların ıslanır Dm C A Dm Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A F A Hüzün keder yüreğime yaslanır Gm A C Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter Gm Sen üzülme gülüm Dm C A Dm Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce A F A Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır Dm C A Dm Kara gözlerinden bir. Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter. Cm B G Cm B Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Güzel yüzün yanakların ıslanır Cm B G Cm B Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Hüzün keder yüreğime yaslanır Fm G Cm Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter B Fm G Sen üzülme gülüm Cm B G Cm B Gece gökyüzünden bir.

Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E Gh Hüzün keder yüreğime yaslanır Fhm Sen Ağlama. Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce. Dm Cadd9 A7 Dm Cadd9 Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Bb5 F A7 Güzel yüzün yanakların ıslanır Dm Cadd9 A7 Dm Cadd9 Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Bb5 F A7 Hüzün keder yüreğime yaslanır Gm A7 Dm Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter Cadd9 Gm A7 Sen üzülme gülüm Dm Cadd9 A7 Dm.

Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Hüzün keder yüreğime yaslanır. Hüzün keder yüreğime yaslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce.

Sadness and grief leans on my heart. Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır. Sen Ağlama Sözleri Badem Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Güzel yüzünyanakların ıslanır.

Hüzün keder yüreğime yaslanır. C C Db D D Eb E F F Gb G G Ab A A Bb B. Üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Güzel yüzünyanakların ıslanır. Badem C B G C B Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Güzel yüzün yanakların ıslanır C B G C B Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G Hüzün keder yüreğime yaslanır F G C B Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter F G Sen üzülme gülüm C B G C B Gece. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Güzel yüzün yanakların ıslanır Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Hüzün keder yüreğime yaslanır.

Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır. Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter. 226 Am G E Am G Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce F C E Güzel yüzün yanakların ıslanır Am G E Am G Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce F C E Hüzün keder yüreğime yaslanır Dm E Am G Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter Dm E Sen üzülme gülüüüüüm Am G E Am G Gece.

Badem - sen ağlama akortab Seslendiren. Em Akşamlar böyle biter hep böyle dertli biter F Dm Em Evli evine gider kuşlar yuvaya döner Am G Bir de sen gitme F Bir de sen gitme Dm Bir de sen gitme F Em İçimden yaralıyım ben Em Giden bu yolculardan en çok ben şanssızım F Dm Em Ne kadar çok yaşadıysam o kadar çok yalnızım Am. Bir damla gözyaşın yeter.

Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce. Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce A E G.

Sen ağlama bir damla gözyaşın yeter.


Pinakamabilis Sen Aglama Akor


Doc Akor Baha Icacan Academia Edu


Badem Sen Aglama Akor Ritim Ve Arpej Gitar Dersi Nasil Calinir Youtube


Kara Gozlerinden Bir Damla Yas Dusunce Akor


Pinakamabilis Sen Aglama Akor


Snabbast Bade Sen Aglama Akor


En Hizli Sen Aglama Akor Feride


Badem Sen Aglama Akor Sozleri Gitar Dersi Muzik Ve Enstruman Egitim Teknikleri


Sen Aglama Badem Sen Aglama Akor Sen Aglama Sozleri Lyrics Youtube


Kara Gozlerinden Bir Damla Yas Dusunce Akor


Gitar Akorlari Photos Facebook


Sen Aglama Badem Sen Aglama Akor Sen Aglama Sozleri Lyrics Youtube


Sen Aglama Akor Badem Akorclub Gitar Ve Akorlar


Gitar Akorlari Posts Facebook


Related Posts